Om Anbudsjuristen

Anbudsjuristen er en profesjonell partner innen anbudsprosesser i Norge. Vi tilbyr prosjektledelse og rådgivning gjennom alle trinnene i anbudsprosessen. Vårt mål er å optimere anbudsarbeidet, slik at kundene våre vinner flere offentlige anskaffelser. Våre kunder er alt fra enkeltpersonsforetak til multinasjonale selskaper og vi bistår kunder over hele landet innen alle bransjer. Vi ønsker å hjelpe din bedrift med å se muligheter i det offentlige markedet og ta markedsandeler. 

Vår kompetanse 

Å levere et tilbud er en komplisert prosess i flere trinn. Med spesialkompetanse innen regelverket for offentlige anskaffelser og anbudsrett, hjelper vi din bedrift fra konkurransegrunnlaget publiseres til du legger inn et komplett, korrekt og attraktivt tilbud. Vi følger opp frem til kontrakt signeres, og er din representant dersom det blir nødvendig å klage på tildelingen. Ta kontakt med Anbudsjuristen for å optimere dine vinnersjanser når du leverer anbud! 

LENE HARLING NILSEN

JURIST

Lene.Harling@anbudsjuristen.no
+47 904 12 800

Lene har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Under masterstudiet engasjerte Lene seg i juridisk rettshjelperarbeid, og hun har erfaring fra arbeid som saksbehandler i Jussformidlingen. 

Lene har variert juridisk kompetanse innen ulike fagområder som blant annet forvaltningsrett og kontraktsrett. I tillegg har Lene erfaring med juridiske forhandlinger og tvisteløsning.

Lene er spesialisert innen offentlige anskaffelser fra tidligere  arbeid i Tenders Norge, og driver nå Anbudsjuristen sammen med Langseth. 

HEIDI LANGSETH

JURIST

Heidi.Langseth@anbudsjuristen.no
+47 957 99 786

Heidi er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og er spesialisert innen offentlige anskaffelser. Heidi har erfaring med offentlige anskaffelser både fra leverandørsiden og oppdragsgiversiden. 

Heidi har tidligere jobbet som militærjuridisk Kaptein i Forsvarets Logistikk Organisasjon med anskaffelse av forsvarsmateriell. Heidi har i tillegg erfaring med anskaffelser fra NHO ved næringsjuridisk avdeling. 

Sammen med Harling Nilsen har Heidi siden våren 2017 jobbet med juridisk rådgivning spesifikt mot leverandørmarkedet innen offentlige anskaffelser. 

Close Menu