Om Anbudsjuristen

Anbudsjuristen ble startet i 2017 og er en juridisk rettshjelperbedrift innen anbudsprosesser og offentlige anskaffelser. Vi tilbyr prosjektledelse og rådgivning i alle trinn av en anbudsprosess. Vårt mål er å gjøre det mulig for alle bedrifter å delta i anbudskonkurranser, og optimalisere anbudsarbeidet slik at kundene våre vinner flere offentlige anskaffelser. 

Vi har en bred kundebase, og bistår alt fra enkeltpersonforetak til internasjonale selskaper over hele landet, innen alle bransjer. Vi ønsker å hjelpe din bedrift med å se muligheter i det offentlige markedet og ta markedsandeler.

Om oss

Vår kompetanse

Å levere et godt anbud er en komplisert prosess i flere trinn. Med spesialkompetanse innen regelverket for offentlige anskaffelser, hjelper vi din bedrift fra konkurransegrunnlaget publiseres til du legger inn et komplett, korrekt og attraktivt tilbud. Vi følger opp frem til kontrakt signeres, og er din representant dersom det blir nødvendig å klage på tildelingen. Ta kontakt med Anbudsjuristen for å øke dine vinnersjanser når du leverer anbud.

Jurist Lene Harling Myrvold

Lene er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen med offentlige anskaffelser som valgfag. Lene engasjerte seg i juridisk rettshjelperarbeid under studiet. Hun har variert juridisk kompetanse innen ulike fagområder, blant annet forvaltningsrett og kontraktsrett, i tillegg til offentlige anskaffelser og anbudsrett.

Lene er spesialisert innen offentlige anskaffelser fra tidligere arbeid i Tenders Norge, og driver i dag Anbudsjuristen sammen med Langseth.

Jurist Heidi Langseth

Heidi er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo med offentlige anskaffelser som valgfag. Hun har erfaring med offentlige anskaffelser både fra leverandørsiden og oppdragsgiversiden. Heidi har erfaring som militærjuridisk Kaptein i Forsvarets Logistikk Organisasjon med anskaffelse av forsvarsmateriell, i tillegg til erfaring med anskaffelser fra NHO ved næringsjuridisk avdeling.

Sammen med Harling Myrold har Heidi siden våren 2017 jobbet med juridisk rådgivning spesifikt rettet mot leverandørmarkedet innen offentlige anskaffelser gjennom Anbudsjuristen.

Lisa portrett

Lisa Gundersen

Anbudskonsulent

lisa.gundersen@anbudsjuristen.no

+47 47 36 03 61

Lisa er utdannet advokatsekretær og har mange års erfaring i rollen. I mai 2023 ble Lisa ansatt hos Anbudsjuristen som anbudskonsulent, hvor hun bistår med konsulent-tjenester relatert til anbud og offentlige anskaffelser, samt administrative oppgaver relatert til øvrig drift av selskapet.

Lisa er en dyktig skribent og innehar gode evner til å sette seg inn i enhver sak. Hun sørger også for god oppfølging og kontakt med kunden.

Kontakt oss

+47 95 79 97 86  /  +47 90 41 28 00  /  +47 95 96 65 80

1 + 1 =